FAMILY

THE BOSS

Nimi on Matias ja olen Same Goal Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen tehnyt kaikkea maan ja taivaan väliltä. On oltu ihan maajussina raktorin ratissa ja illalla puku päällä portsarina. Pidän sitä rikkautena, että minulla on kokemusta monenlaisesta tekemisestä eri aloilta ja se on varmasti auttanut mua yrittäjänä, kun ei jää sormi suuhun vaikka mitä tulisi eteen.

SG:llä mun työtehtäviin kuuluu firman johtaminen. Ideointi ja sen eteenpäin vieminen. SG on mulle tosi tärkeä ja saan tehdä työtä mitä rakastan intohimosta.

Vapaa-aika mulla menee pitkälti urheilun parissa. Kilpailen aktiivisesti kehonrakennuksessa ja vähän olen herätellyt myös vanhoja harrastuksia metsästystä ja kalastusta, että saisin tasapainoa tähän aktiiviseen elämään.

Mä olen mielestäni tosi kunnianhimoinen ihminen ja tykkään asettaa tavoitteita. Mulla on tosi vahvat mielipiteet mutta osaan myös kuunnella ja joustaa tarvittaessa. Jos mokaan niin kannan siitä vastuun ja osaan pyytää myös anteeksi. Sellainen ihminen mä olen mielestäni.

Mulle tärkeintä elämässä on, että siitä nauttii ja siitä rakentaa itselleen mieluisan. Elämä on elämistä varten. Ei hukata siitä hetkeäkään!

OPERATIIVINEN VALTIATAR

Mä oon Lila, SG:llä oon ollut töissä siitä asti, kun se on perustettu. 

Bestsellerillä oon ollu 10 vuotta erilaisissa tehtävissä miesten ja naisten vaatteiden parissa. Mm. myyjä, somistaja ja suurimman osan ajata myyymäläpäällikkönä.

SG:llä toimin operatiivisena johtajana, eli pidän kaiken kasassa. Olen hoitanut kaikkia työtehtäviä oikeastaan mitä firmassa on ollut ja sen kasvaessa olen saanut jaettua tehtäviä eri henkilöille.

Vapaa-ajalla teen kaikkea mitä huvittaa, en harrasta mitään tiettyä, mutta kokeilen vähän kaikkea. Enimmäkseen harrastan kuitenkin hyviä ravintoloita ja niissä syömässä käyntiä. 

Sanoja millä mua kuvaillaan on meemi, mutta kuvailisin itseäni sosiaalisena, ongelmanratkaisija idea pankkina ja siksi olenkin tällähetkellä juuri oikeassa työssäni.

Tärkeintä mulle elämässä on perhe, ystävät ja nautin arjen pienistä luksuksista.

JOKA PAIKAN HÖYLÄ

Mä olen Matilda Tistelgren, kavereiden kesken Madde! Oon 25-vuotias tyyppi kotoisin Joensuusta, mutta täällä Tampereella mä olen asunut nyt reilu neljä vuotta! Tampereelle muutin aikoinaan opintojen perässä ja opiskelinkin täällä itseni yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomiksi Tampereen ammattikorkeakoulussa Proakatemian puolella! Maailman huikein koulu, joka mahdollisti mulle mielettömän oppimatkan itseeni, yrittäjyyteen sekä tiimin merkitykseen ja johtamiseen.

Ennen duuneja Same Goalilla oon tehnyt hommia projektiluonteisesti. Olen tehnyt pääasiassa tapahtumatuotannon projekteja, markkinointia, tiimivalmentamista, myyntiä sekä pari pienempää sisustusprojektia! Kokemusta löytyy siis paljon projektijohtamisesta hyvinkin erilaisissa projekteissa. Mulle projekti itsessään ei ole se merkityksellisin asia, vaan tiimi jolla hommat hoidetaan ja odotukset ylitetään!

Same Goalilla teen tällä hetkellä aika monipuolisesti kaikkea, oonkin nimittänyt itseni nakiksi! Voisi ehkä sanoa, että markkinoinnin kokonaiskuva ois mun suurin työnkuva tällä hetkellä.

Jaa, kuvaile itseäs? Vaikeeta, joten kysäisin muilta!

”Madde on erinomainen itsensä johtaja ja suurten kokonaisuuksien hallitsija. Madde on tavoitteellinen tekijä, joka syttyy haasteista eikä pelkää astella uuteen ja epävarmaan tilanteeseen. Madde on sydämellinen, muttei nöyristele liikaa. Madden seurassa on turvallinen fiilis ja voi luottaa siihen, että hommat on aina hoidossa ja ne viedään maaliin. Lisäksi Maddella on raudanluja visuaalinen silmä.”

Mä pyrin ajattelemaan, että elämä on ikuinen oppimisen matka, eikä tässä kai koskaan tulla valmiiksi. Ja niinhän se menee, että silloin kun luulee olevansa valmis ja kaiken tietävä on aika nöyrtyä ja pysähtyä taas oppimaan! Hah, on tää elämä aika pirun siisti seikkailu! 

Eniveis, siistiä olla osa tätä huikeeta porukkaa ja päästä mukaan Same Goalin menestystarinaan, koska uskon ja tiedän, että tästä tulee niin iso juttu!

VAATEALAN PROFESSORI

Moikka! Mä olen Maarit ja mun työhön kuuluu tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen, mikä käytännössä tarkoittaa tiimin vision saattamista ideasta aina valmiiksi tuotteeksi asti.

Mulla on vaatetusalan koulutus ja olen työskennellyt alalla pyöreästi 20 vuotta. Tästä voi ehkä jokainen päätellä, että kyllä, olen tiimin vanhin. Kokemusta on niin myynnistä, somistuksesta, kuin ostamisestakin. Olen luova työlleni omistautunut tyyppi, jolle uuden kehittäminen on intohimo.

Työlle tasapainoa haen ulkoilusta, ruuanlaitosta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien parissa. Rakastan matkailua; oli se sitten rentoa mökkireissailua kotisuomessa tai virkistäviä ranta- ja kaupunkilomia maailmalla. Niistä saan virtaa!

URBAANI TAITEILIJA

Mä oon Jaakko. Toimin Same Goal:lla niin video- kuin valokuvaajana. Tämän lisäksi olen firman luottamusmies eli tehtäviini kuuluu muiden työntekiöiden kuuntelu sekä virkistyspäivien järjestäminen. Minulla on kuvauspalveluita tarjoava yritys @koivufilm mutta olen sivutoiminenyrittäjä. Pääsääntöisesti työskentelen palomiehenä Pirkanmaan pelastuslaitoksella.

Vapaa-aikani vietän urheilun, perheen, ystävien ja yllätys yllätys kuvauksen parissa. Harrastuksiini kuului pitkään amerikkalainen jalkapallo mutta se on nyt vaihtunu alamäkipyöräilyyn. Kamera pysyy kädessä lähes kokoajan niin asiakkastöitä kuin omia projekteja kuvaillessa.

Olen huono kehumaan itseniä, joten kysyin perheeltä ja tutultailta asiasta. Mun sanotaan olevan idearikas, empaattinen ja aina valmis auttamaan. Kiitos kehuista.

Mulle tärkeitä juttuja elämässä on perhe, ystävät ja niiden kanssa jaetut kokemukset. Haluan että mulla on paljon tarinoita kerrottavana, sitten kun mua haastatellaan maailman vanhimpana ihmisenä. Haluan myös että saan tehdä aina työkseni sitä mistä oikeasti tykkään, niin kuin tällä hetkellä. Minulle on myös tärkeää että pysyn terveenä sillä kipeenä ei maailman vanhimmaksi ihmiseksi eletä.

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uudet tuotteet tulevat aina ensimmäisenä ennakkomyyntiin uutiskirjeen tilaajille.
Näin saat haluamasi tuotteet varmemmin, ennen kuin ne myydään loppuun.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.