Hero Abs

29,90 

Onko sinulla alaselkä kipuja? Vatsojen treenaminen on tylsää? Sinulla on raskauden tai liikalihavuuden aiheuttamaa vatsalihasten erkaumaa? Et tiedä miten vatsoja treenata tehokkaasti?

Oli vastaus mikä hyvänsä niin Hero Abs on täydellinen vatsapaketti aloittelijalle tai kokeneemmalle treenaajalle. Keskivartalon treenaaminen ei ole koskaan ollut näin mielekästä koska nyt siihen on kattavat ohjeet.

Tähän pakettiin on valittu liikkeitä kuntosalilta, kehonpaino harjoittelusta, kamppailu-urheilusta ja voimistelusta. Hero Abs:in ostaja saa yli 30 videota jotka opettavat yksityiskohtaisesti kuinka treenataan keskivartalosta voimakas, toiminnallinen sekä esteettinen.

Hero Abs paketin on luonut kehonpaino valmentaja Kim Hämäläinen joka on vuosia opettanut urheilijoita treenaamaan keskivartaloa tehokkaasti ja turvallisesti. Nyt Kimin järjestämistä koulutuksista on koottu paketti jolla jokainen ikää tai taitoa katsomatta oppii treenaamaan vatsoja oikein ja tehokkaasti.

HERO ABS paketti sisältää:

  • Alkulämmittely videot lonkille, keskivartalolle sekä syville vatsalihaksille.
  • Ohjeet ja videot kuinka aktivoida ja treenata syviä vatsalihaksia.
  • Yli 30 videon liikepankin ja yksityiskohtaiset ohjeet jokaiseen valittuun keskivartalo liikkeeseen.
  • Kohdennetut liikkeet vatsalihasten erkaumaan.
  • Ohjeet kuinka toteutat tehokkaan ja mielekkään keskivartalo treenin.
  • Ei sali pakkoa.

Lue ennen tilaamista! Maksutapahtuman jälkeen sivusto ohjaa sinut takaisin verkkokauppaan josta näet yhteenvedon tilauksesta. Yhteenvedossa on latauslinkki ostamaasi ohjelmaan, lataa tiedosto HETI itsellesi. Saat myös sähköpostiisi saman yhteenvedon jossa on latauslinkki, ja sinulla on 7vrk aikaa ladata tiedosto itsellesi.