Matias outfit 2.0

179,90 

Cmaan! Matias outfit 1 myi todella hyvin ja moni laittoikin palautetta, että mahtavaa kun ite ei tarvi sen suurempia miettiä. Tilaa vaan ja se on siinä! Mun puolesta voidaan ottaa tästä tapa. Mä tuon aika ajoin teille mun erilaisia outfittejä myyntiin ja pyöristellään hinta samalla sopivaksi.

Nyt vuorossa todella fresh kokonaisuus. Edellinen outfit kun oli ihan mustaa niin nyt jotain valoisempaa. Beige huppari ja sen alla street hihaton. Hupparin kun heittää pois niin vaaleet farkut ja valkoinen street hihaton toimii tajuttoman hyvin. Kääntyy varmasti mimmeillä päät!

Tähän settiin kehottaisin yhdistämään ainakin valkoiset kengät. Jos on bad hairday niin lippistä myös päähän. Lippis toimii myös takaperin tän setin kanssa. Farkuista voi vielä halutessaan kääriä lahjetta varsinkin kesäkeleillä, se oli itellä vakio. Varreton sukka kenkään sitten ehdottomasti! Tää setti mukautuu moneen tilanteeseen ja on mukavan rento!

Painoa mulla on 100kg ja pituus 177cm. Hupparista pidän isointa mahdollista eli 4xl. Street hihattomasta koko 3xl ja farkuista koko L. Näillä mennään!

 

 

Unisex oversize huppari beige

Miesten street hihaton valkoinen

Miesten farkut sininen

Miesten varreton sukkasetti valkoinen

Varastossa

Osasto: