Arvot

Elämäntapamme, tuotteemme sekä toimintamme kiteytyvät alla olevien arvojen ympärille.

Confident
Ole itsevarmasti oma itsesi ja uskalla tehdä täysillä juuri sitä, mitä itse haluat!

Trendy
Kun jotain tehdään, tehdään se tyylillä. Urbaanin sporttiset Same Goal Clothingin vaatteet pysyvät vauhdissasi, missä ikinä liikutkin – tyylistä tinkimättä!

Focused
Anna muodin motivoida. Kun koet olosi itsevarmaksi, on tavoitteeseen keskittyminenkin paljon helpompaa!

Family
Me olemme tiimi – toimintamme peruspohjalla vaikuttaa vahvasti arvo family. Haluamme, että niin asiakkaamme kuin henkilökuntammekin kokee kuuluvansa tähän yhteen suureen perheeseen. Pidämme yhtä, kannustamme toisiamme ja rakennamme yhdessä SG:n tarinaa. Luottamus ja aito välittäminen ovat meille tärkeitä ja haluamme, että asiakkaamme todella tietävät olevansa meille tärkeitä!

 

Eettisyys & ekologisuus toiminnassamme
Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme suuntaan, jossa valintamme ympäristön ja maailman kannalta ovat paremmat. Tuotteemme valmistetaan Kiinassa tehtaalla, jossa vierailee aktiivisesti suomalainen yhteyshenkilömme. Tehtaan olot ovat siis tarkasti valvotut, eikä tehtaillamme käytetä lapsityövoimaa.

Tuotteissa itsessään laatu on meille prioriteetti numero yksi. Panostamme laadun kehittämiseen hurjasti jo tuotesuunnittelun vaiheessa ja pyrimme suunnittelemaan tuotteemme niin malliltaan kuin myös materiaaleiltaan mahdollisimman pitkäikäisiksi ja laadukkaiksi. Emme kannata vaatteiden kertakäyttökulttuuria ja tarkan laadun vuoksi voivat tuotteiden suunnitteluprosessit toisinaan venyä pitkiksikin. Me haluamme, että Same Goalin vaatteet käytetään kirjaimellisesti puhki, eikä sinun tarvitse huolehtia jatkuvasta vaatekaapin täydennyksestä. Tuotteiden pitkäikäisyys ja laatu vaikuttaa myös positiivisesti hiilijalanjälkeemme.

Vaatepuolella olemme myös kehittämässä uusia tuotteita esimerkiksi kierrätetyistä muovipulloista. Tällaisilla tuotteilla haluamme tukea kierrätystä ja materiaalien hyödyntämistä myös jatkossa. Tällaiset tuotteet ovat kuitenkin vielä suunnitteluvaiheessa ja olemme saaneet näistä yhden mallin toimistollemme.

Kehitämme myös pakkausmateriaalejamme jatkuvasti. Vielä toistaiseksi pakkaamme tuotteet muovipakkauksiin, sillä niiden kuljetus myös postilaatikkoon mahtuvina paketteina on mahdollista. Etsimme kuitenkin aktiivisesti kierrätettäviä pakkausmateriaalivaihtoehtoja.

Tuotteiden kuljetuksessa pyrimme valitsemaan mahdollisuuksien mukaan laivaliikenteen, sillä laivarahdin kuormitus ympäristölle on lentoliikenteeseen verraten hyvin pieni. Tämä on kuitenkin pienelle firmalle vielä jatkuvaksi kuljetusmuodoksi haastava, sillä laivarahdilla tuotteiden saanti voi venyä useisiin kuukausiin. Firman kasvaessa ja toiminnan kehittyessä uskomme kuitenkin pystyvämme siirtämään kuljetuskanavan pääasiallisesti laivaliikenteeseen.
Tavoitteenamme onkin siirtää vähintään 70% tuotekuljetuksistamme laivarahtiin vuonna 2022.

Tutustu tiimiimme

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uudet tuotteet tulevat aina ensimmäisenä ennakkomyyntiin uutiskirjeen tilaajille.
Näin saat haluamasi tuotteet varmemmin, ennen kuin ne myydään loppuun.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.