Arvot

Elämäntapamme, tuoteemme sekä toimintamme kiteytyvät seuraavien arvojen ympärille.

Confident
Ole itsevarmasti oma itsesi ja uskalla tehdä täysillä juuri sitä, mitä itse haluat.

Fit
Unelmien tavoittelu vaatii kovaa kuntoa. Same Goal vaatteet korostavat urheilullista kehoa ja varmistavat, että kova työ myös näkyy.

Trendy
Kun jotain tehdään, tehdään se tyylillä. Urbaanin sporttiset Same Goal vaatteet pysyvät vauhdissasi salilta suoraan kaduille ja klubeille – tyylistä tinkimättä.

Focused
Anna muodin motivoida. Nosta katseesi tiukasti kohti tavoitteitasi ja nouse sinnikkäästi ylös, vaikka välillä kompastuisitkin.

Family
Me olemme tiimi!  Meidän toimintamme peruspohjalla vaikuttaa vahvasti arvo family. Haluamme, että niin asiakkaamme kuin henkilökuntammekin kokee kuuluvansa tähän yhteen suureen perheeseen. Pidämme yhtä, kannustamme toisiamme ja rakennamme yhdessä Same Goal Clothingin tarinaa! Luottamus ja aito välittäminen ovat meille tärkeitä ja haluamme, että asiakkaamme todella tietävät olevansa meille tärkeitä!

Eettisyys
Tuotteemme valmistetaan pääosin yhdellä tehtaalla Kiinassa. Meillä on Kiinassa oma suomalainen yhteyshenkilö, joka käy kuukausittain vierailemassa tehtaillamme. Tehtaillamme ei todellakaan käytetä lapsityövoimaa. Pidämme jatkuvasti yhteyttä niin tehtaisiin, kuin yhteyshenkilöömmekin siellä. Yhteyshenkilömme avulla voimme olla tarkkoja tehtaistamme, niiden olosuhteista sekä tuotteidemme laadusta. Tuotteissa laadukkuus on meille tärkeintä, sillä emme halua tukea vaatteiden kertakäyttökulttuuria, vaan kannustaa ihmisiä panostamaan pitkäikäisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin!

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uudet tuotteet tulevat aina ensimmäisenä ennakkomyyntiin uutiskirjeen tilaajille.
Näin saat haluamasi tuotteen varmemmin, ennen kuin se myydään loppuun.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät ensimmäisten joukossa tarjouksista ja kampanjoista!

Uudet tuotteet / tarjoukset / kampanjat

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.