Project Same Goal

Project Same Goal on ryhmävalmennus jonka alustana toimii Facebookin suljettu ryhmä. Siellä saat vertaistukea myös muilta valmennuksissa olevilta.

Facebook toimii alustana yleisille kysymyksille ja ohjelmapäivityksille. 5.8 alkavaan PSG valmennukseen on rakenteilla valmennusjärjestelmä missä valmentaminen tapahtuu jatkossa.

Valmentajat vastailevat kysymyksiin päivittäin ja aktiivisesti! Mukana kysymyksiin vastaamassa on myös lihashuollon ammattilaisia.

Valmennukseen kuuluu viikottaiset videot joissa käsitellään monia aiheita niin treenin, ruokavalion kuin muun elämän osalta!

Treeniohjelmat ovat monipuoliset ja jokaisella jaksolla on tarkoitus. Ruokavaliot ovat painoluokittain miehille sekä naisille. Olipa tavoitteenasi sitten polttaa rasvaa tai kasvattaa lihasta.

Ohjelmat päivittyvät valmennuksen edetessä hyvien tulosten takaamiseksi.

Valmennuksen aikana järjestetään myös erilaisia ryhmätreeni mahdollisuuksia.
Jos haluat valmennuksesta henkilökohtaisemman niin tapaaminen livenä tai puhelimitse on mahdollista huokeaan lisähintaan.

Monella on varmasti ennakkoluuloja ryhmävalmennuksista. Tämän henkilökohtaisempaa valmennusta saat hakea ja jokainen tasosta riippumatta voi lähetä siihen mukaan. Project Same Goal on kokonaisuus joka ei tuota pettymystä!

Matias Niemi
Same Goal Oy

Vuosisuunnitelma:

Vihreällä merkitty Project Same Goal on päävalmennus. Jos jatkat valmennuksissa, saat aina Rebuild Ready jakson ilmaiseksi.

Myös kesävalmennus SG Summer Shred on valmennuksessa oleville alennettuun hintaan.

Vuosi valmennuksessa tulee maksamaan yhteensä 349,80€ , kun lähdet mukaan tammi- tai elokuussa. Ne jotka aloittivat 2019 tammikuussa valmennuksen saavat siis 50 viikkoa hintaan 349,80€, mikä tekee 7€ viikkoa kohden!

Koko vuotta ei ole mahdollista maksaa kerralla. Valmennukset maksetaan aina omissa jaksoissaan.

Vuosisuunitelman rakenne voi vaihtua vuonna 2020, mutta idea kuitenkin pysyy samana. Välivalmennuksien pituudet vaihtelevat ja mukailevat valmennuksen rakennetta.

Project Same Goal aikataulu

Project Same Goal