Lippikset ja pipot

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Beanie harmaa

  24,90 
 • Beanie kerma

  24,90 
 • Beanie musta

  24,90 
 • Snapback vihreä

  39,90 
 • Snapback beige

  39,90 
 • Snapback harmaa

  39,90 

Snäppäri päähän ja menoks

Kaikkihan me se tiedetään, että tyylin kuin tyylin viimeistelee päähine – oli se sitten lippis tai pipo. Tylsänkin asun piristää värikäs pipo ja jokaisella katu-uskottavalla tallaajalla on sopiva lippis jokaiseen päivään.

Eikä päähineissä paina ainoastaan tyyli – kesäkuumalla lippis ehkäisee kätevästi häikäisyä ja kesivää nenää, loppuvuoden puolestaan pipo lämmittää mukavasti korvia räntäsateessa.

Timantin lailla hiotut lippikset

Me otetaan meidän lippikset tosissaan. Siksi niitä on suunniteltu yhtä hartaasti kuin Iisakin kirkkoa ja laatu on hiottu sekä testattu kovassa paineessa. Lopputuloksena on tietenkin maailman parhaat lippikset ja snapbackit, jotka istuvat täydellisesti ja säilyttävät muotonsa kovassakin käytössä. Kokoa pystyy säätämään helposti, eli sopivat varmasti ihan joka päähän.

Pipo päähän pakkasella – ja vaikka muulloinkin

Pipohan on suomalaisten kansallisvaate, joten tietenkin myös me tehtiin omanlainen. Tästä ei pipot parane – on pehmeä, lämmin ja ennen kaikkea supercool. Kaikki pipot on tietenkin unisex, koska näkeekö joku muka oikeasti eroa miesten ja naisten pipoissa? Tsekkaa ainakin meidän supersuositut rosvopipot (viralliselta nimeltään beanie)!

Tutustu valikoimaan ja viimeistele tyylisi!

PS. Eikö löytynyt mieleistä? Laita rohkeasti viestiä – me kehitetään jatkuvasti valikoimaa teidän toiveidenne pohjalta!