Naisten housut

Näytetään kaikki 6 tulosta

Naisten housut salille, kotisohvalla ja kaduille

Kotimaisen Same Goal Cloathingin valikoimastamme löydät upeasti istuvat ja tyylikkäät, mutta myös huippumukavat naisten housut joka tarpeeseen. Valikoimastamme löydät niin napakat trikoot treeniin kuin rennot collegehousut vapaa-aikaan.

Naisten trikoot

Parhaat naisten trikoot myötäilevät kroppaa ja jalkojen muotoja juuri oikeista kohdista tarjoten samalla tukea sekä oikeanlaisten joustoa. Treenihousujen valinnassa istuvuus ja kankaan materiaali ovatkin ykköskriteereitä. Valikoimastamme löytyvät korkeavyötäröiset naisten treenihousut valmistetaan läpinäkymättömästä kankaasta ja ovat vyötäröltä mukavan napakat, joten voit hyvillä mielin kyykätä salilla.

Naisten trikoot sopivat kaikille vartalotyypeille, eivätkä ne valu tai menetä muotoaan toistuvissakaan pesuissa. Trikoot ovat erittäin mukavat päällä tarkkaan suunnitellun leikkauksen ansiosta. Valittavanasi on myös peppua korostavat naisten treenihousut, joissa rypytys tuo kauniisti esiin muotoja.

Naisten collegehousut

Mallistostamme löydät myös täydelliset collegehousut! Naisten ”slim fit” -malliset collegehousuissamme on korkea vyötärö ja vetoketjulliset taskut. Materiaali on pehmeää ja mukavaa. Nämä housut ovat täydelliset kotisohvalle, mutta näyttävät hyvältä myös vauhdikkaassa menossa.

Mikäli siis etsit täydellisiä naisten housuja treenaamiseen tai hengailuun, tutustu suuren suosion saavuttaneisiin Same Goalin naisten trikoomalleihin ja hanki omasi!