Lahjakortti

20,00 500,00 

Kuvaus

Lahjakortti on lahja, joka osuu aina nappiin – olipa kyse synttäreistä, joulusta, vuosipäivästä tai mistä tahansa merkkipäivästä, jonka kunniaksi haluat antaa toiselle täydellisen lahjan. Kun annat lahjakortin, lahjan saaja voi itse valita verkkokaupastamme haluamansa tuotteet, niiden värit ja oikean koon. Sinun ei siis tarvitse yrittää pähkäillä mikä väri tai koko laajasta valikoimastamme olisi lahjan saajalle kaikista mieluisin. Valitset vain lahjakortille sopivan summan ja lahja on valmis! Valittavana on 20 €, 50 €, 100 €, 200 €, 500 € tai itse määrittämäsi summa 20-500 € väliltä.

Lahjakortin voi käyttää niin Same Goal Clothingin verkkokaupassa kuin myymälässäkin. Verkkokaupassa kassalta löytyy kenttä, johon lahjakortin koodin voi syöttää. Myymälässä tarvitsemme myös lahjakortin koodin. Myymälässä koodi voi olla mukana sähköisenä tai paperilla, me näppäilemme sen sitten kassalla!

Lahjakortti toimitetaan sähköisesti heti tilauksen tekemisen jälkeen. Lahjakortti on siis myös loistava viime hetken lahjaidea! Toimitus tapahtuu siihen sähköpostiosoitteeseen, joka kirjoitetaan ”vastaanottaja” -kenttään. Voit laittaa siihen oman sähköpostiosoitteesi, ja välittää lahjakortin eteenpäin tai halutessasi kirjoittaa siihen suoraan lahjansaajan sähköpostiosoitteen. Tarkistathan tilausta tehdessäsi, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteen varmasti oikein – muutoin lahjakortin toimitus ei ikävä kyllä onnistu. Jos lahjakortti ei jostain syystä tule perille lainkaan tai se hukkuu sähköpostiin, voimme aina lähettää sen uudelleen. Ota tällaisissa tapauksissa meihin yhteyttä sähköpostitse, ja toimitamme lahjakortin pikimmiten. Mainitse viestissäsi alkuperäisen tilaajan nimi, tilausnumero tai sähköposti, johon lahjakortti on toimitettu.

Lahjakortin voi käyttää joko yhteen ostokseen tai osissa – sitä ei ole pakko käyttää kerralla kokonaan. Jäljellä olevan saldon näkee kassalla, kun lahjakortin koodi on syötetty. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta (180 päivää) sen ostamisesta. Lahjakortti tulee käyttää kokonaisuudessaan sen voimassaolon aikana eikä voimassaoloa voi pidentää. Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan voi myös tarkistaa kirjautumalla verkkokauppaamme ja siirtymällä omalle tilille. Tarkistamista varten kirjautuminen tulee tehdä sillä sähköpostiosoitteella, johon lahjakortti on alunperin toimitettu.

Pssst! Voit ostaa lahjakortin halutessasi myös myymälästä. Silloin voit valita sähköisesti toimitettavan lahjakortin tai tyylikkään fyysisen lahjakortin. Myymälästä ostetut lahjakortit ovat myös voimassa puoli vuotta ostamisesta ja käyvät sekä myymälässä että verkkokaupassa tehtyihin ostoksiin.

Lisätiedot

Toimitus

sähköpostiin

Vanhenee

180 päivän jälkeen lahjakortin ostosta

Koko-opas

Lahjakortin kohdalla koon valintaa ei tarvitse onneksi miettiä!

Toimitus ja palautus

Toimitus
Voit valita kassalla toimitustavaksi postipaketin (6,90 €) tai noudon myymälästä (0 €). Pienet tuotteet yksittäin tilattuna toimitamme myös edullisempana pikkupakettina (4,60 €) suoraan postilaatikkoon. Tarkista tuotteen kuvauksesta onko se mahdollista.

Lähetämme arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset matkaan samana päivänä. Muina aikoina tehdyt tilaukset lähtevät postiin seuraavana arkipäivänä. Postipaketin toimitusaika on 1-2 arkipäivää ja pikkupaketin toimitusaika 2-6 arkipäivää. Noudot voit hakea myymälän aukioloaikojen puitteissa vaikka heti tilauksen tehtyäsi.

Palautus
Myyntikuntoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Palauta tuote tilauksen mukana tulleiden ohjeiden mukana. Epäselvissä tilanteissa ota yhteys asiakaspalvelu@samegoal.fi

Tuotteiden vaihdoista sekä palautuksista veloitamme toimituskulun hintaa vastaavan vaihto- tai palautuskulun. Palautuskulu veloitetaan myös, mikäli paketti jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Huomioitan, että palauttaessasi osan tilauksestasi, palautussummasta miinustuu niin toimitus- kuin palautuskulu. Jos palautat koko tilauksen vähennämme vain palautuskulun.

Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta alusvaatteille, sukille tai myymälästä ostetuille 2-laadun poistotuotteille. Oikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on laput kiinni.

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.