HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Sun täytyy olla valmis sitoutumaan, noudattamaan mun ohjeita ja tekemään töitä tuloksien eteen. Kun tavoitteet on asetettu mitä kohti mennään, niin me saavutetaan ne. Tulokset eivät varmasti tule helpolla mutta mä olen sun tukena aina kun tarvitset. Valmennuksen toimivuuden kannalta haluan että olet rehellinen.

Lähtökohdilla ei ole merkitystä koska palveluni soveltuvat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Henkilökohtainen valmennus syntyy silloin kun ohjelmiin tehdään päivityksiä ja mennään kohti sitä asiakkaan asettamaa tavoitetta.

Tekemäni ruoka-ja treeniohjelmat ovat todella monipuolisia ja helppoja noudattaa.

Olipa tavoitteesi mikä tahansa niin tehdään siitä totta. Itse kilpailen kehonrakennuksessa joten lihaksen kasvatus sekä rasvan polttaminen ovat varmasti mun vahvuuksia.

Jos tekstin lukeminen tuntui siltä että nyt sun on aika tehdä muutoksia niin ota yhteyttä. Vastaan mielelläni sun kysymyksiin valmennusta koskien. Yleisin kysymys on että voiko maksaa erissä johon vastaan että kyllä se onnistuu. Löydetään varmasti sinulle sopiva ratkaisu!

Toimin pääsääntöisesti Tampereella Wolf Fitness Club keskustan salilla. Valmennus toteutetaan netin välityksellä alusta loppuun. Suosittelen kuitenkin että ostat ohjauksia valmennusta tukemaan.

Valmennus kyselyt sähköpostiin osoitteeseen matias@samegoal.fi

 • Ohjattu treeni 55€ (valmennuksessa oleville 50e + salimaksu)
 • Kahdelle 80€
 • Kolmelle 100€
 • Ohjaukset myös ryhmille

Poseerausharjoittelu 60€

Huom. hinnat eivät sisällä salimaksua!

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

3KK (12 viikkoa)

Valmennus sisältää:

 • Alkukartoitus ( lomake/puhelu/tapaaminen)
 • Ruokavalion
 • Treeniohjelman
 • Ohjelmien muokkaukset sekä päivitykset tarpeen mukaan
 • Rajattoman sähköpostituen kysymysten varalle
 • Haluan seurantaa varten laajemman raportin asiakkaalta  3-5 viikon välein sekä kuntokuvat (tämä sovitaan tarkemmin aina asiakkaan kanssa).

SAME GOAL ALENNUKSET:

 • Voit tilata laadukkaita SportLife Nutrition -urheiluravinteita SAME GOAL:in tarjoamilla alennetuilla hinnoilla (alennus -25%).
 • FIX ’N’ FIT Toni Lehtinen on koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja toimipiste sijaitsee Tampereella. Saat valmennuksen aikana -10% alennuksen hieronnasta.
 • Kaikki valmennuksessa olevat saavat J&JGaragen palveluista -10% alennuksen(ei sisällä varaosia).
 • Yhteistyösalit Seinäjoki ja Tampere. Pääset treenaamaan aina halutessasi 5e kertamaksulla Fit Seinäjoella sekä Tampereen Wolf Fitness Clubilla. Fit Seinäjoki antaa myös valmennuksessa oleville alennuksen. Alennus jatkuu siis senkin jälkeen kun et enää valmennuksessa ole.

Usein kysytään miksi en tee pitempiä valmennuksia?  Siksi koska olen huomannut että 3kk valmennus on pituudeltaan kaikista järkevin. Siinä asiakkaan seuranta on järjestelmällistä ja myös asiakkaalla säilyy mielenkiinto sekä tekeminen kaikista parhaiten kun valmennus toteutetaan 3kk sykleissä. Olen myös huomannut että monesti 3kk valmennettavat tekevät kovempaa tulosta lyhyemmässä ajassa 6 ja 12kk valmennuspaketteihin verrattuna. Valmennusta on mahdollista jatkaa joten tällä valmennusvaihtoehdolla on mahdollista luoda myös pitempiaikainen valmennusuhde!

Hinta 370€

Ennen aloitusta suoritat maksun sekä täytät esitietolomakkeen jonka pohjalta rakennan ensimmäiset ohjelmat. Annan tarkemmat ohjeet miten lähdetään liikkeelle kun otat minuun yhteyttä.


Kaikkiin hintoihin sisältyy alv.24%

Matias Niemi personal training

Muutoskuvat

6kk muutos!

Vasen kuva: 85.3kg 

Oikea kuva: 96.2kg 

Ruokavalio mulla oli ihan hukassa ennen valmennusta ja saatiin se heti kuntoon. Ruokavalio tehtiin sen mukaan mitä itse tykkäsin syödä ja sen takia sitä oli helppo noudattaa.Treeniohjelma oli mielekäs ja helposti seurattava. Vastaukset kysymyksiin sain tosi nopeasti ja kertaakaan ei ollut sellaista tilannetta etten olisi saanut selvää vastausta omaan kysymykseen. Kokonaisuutena en itse voisi valmennukselta tämän enempää odottaa.

-Taavi

6kk muutos!

Vasen kuva: 109kg 

Oikea kuva: 88kg 

Iso kiitos sinulle Matias jo tähän astisesta, en voi kuvitella miten ympyrää pyörisin vielä jos menisin omilla metodeilla enkä olisi sinun kelkkaan hypännyt, onneksi järki sanoi ajoissa että OTA VALMENNUS, paras päätökseni pitkään aikaan :). KIITOS KUULUU SINULLE!

-Saku

Katso lisää