Verkkokaupan toimitusehdot

Myyntikuntoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme saana@samegoal.fi.

Tuotteiden vaihdoista sekä palautuksista veloitamme 6,90 euron vaihto- tai palautuskulun. Palautuskulu veloitetaan myös, mikäli paketti jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme.
Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta poistotuotteille, alusvaatteille tai sukille. Oikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on laput kiinni.

Mikäli tuote on viallinen tai väärä, maksamme palautuksesta aiheutuneet kulut ja lähetämme tilalle oikean tuotteen tai hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee hänen ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse saana@samegoal.fi.

Lähetämme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Huomaathan, että pyhäpäivät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun teet tilausta niin tarkista että kaikki tietosi ovat varmasti oikein!

Toimitamme tuotteitamme toistaiseksi vain Suomen sisällä. Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%.

Postipaketti 6,90€

Postipaketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Perille saapuneesta postipaketista saat ilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Pakettiautomaattiin menevistä tuotteista saat ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse. Viestissä saat PIN-koodin jolla voit lunastaa tilauksesi valitsemastasi automaatista. Lähetystä säilytetään automaatissa 7vrk.

Pikkupaketti 4,60€

Pikkupaketin saat kotiin suoraan postiluukusta! Pikkupaketti koskee tuotteita, joissa lukee:
” Tämä tuote yksittäin tilattuna lähtee halvempana pikkupakettina.”

Nouto myymälästä

Voit noutaa tuotteet tilauksen jälkeen myymälästä arkisin ma-pe klo 10-15. Myymälä sijaitsee Tampereella osoiteessa Mäntyhaantie 6, Nekala.  Tämä toimitusmuoto on se sinulle maksuton.

Maksutavat

Tarjoamme maksamiseen Checkoutin monipuoliset maksutavat. Voit valita haluamasi maksupalveluntarjoajan kassasivulla. Myös osamaksu ja lasku ovat vaihtoehtoina.

https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

SEURAAVA DROP UUTISKIRJEEN TILAAJILLE!

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uudet tuotteet tulevat aina ensimmäisenä ennakkomyyntiin uutiskirjeen tilaajille.
Näin saat haluamasi tuotteet varmemmin, ennen kuin ne myydään loppuun.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.