Verkkokaupan toimitusehdot

  • Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%.
  • Myyntikuntoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme saana@samegoal.fi. Mikäli tuote on viallinen tai väärä, maksamme palautuksesta aiheutuneet kulut sekä hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle tai lähetämme tilalle oikean tuotteen. Jos haluat palauttaa tuotteita 14 vuorokauden harkinta-aikaan vedoten, veloitamme palautuksesta 6,99 euron palautuskulun. Palautuskulu veloitetaan myös, kun vaihdetaan esimerkiksi vaate toiseen kokoon tai jos paketti jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta poistotuotteille, alusvaatteille tai sukille. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
  • Tee tilaus nettikaupassa kaikessa rauhassa ja yritä määrittää tuotteen koko mahdollisimman tarkasti! Jos olet epävarma mikä koko olisi hyvä niin laita viestiä saana@samegoal.fi niin neuvomme asiassa parhaamme mukaan.
  • Lähetämme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Huomaathan että pyhäpäivät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun teet tilausta niin tarkista että kaikki tietosi ovat varmasti oikein!

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse saana@samegoal.fi

Toimitukset vain Suomen sisällä. Emme toimita tuotteita ulkomaille.

Postipaketti 6,90€

Postipaketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Perille saapuneesta postipaketista saat ilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Pakettiautomaattiin menevistä tuotteista saat ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse. Viestissä saat PIN-koodin jolla voit lunastaa tilauksesi valitsemastasi automaatista. Lähetystä säilytetään automaatissa 7vrk.

Pikkupaketti 4,60€

Koskee tuotteita joissa lukee: ” tämä tuote yksittäin tilattuna lähtee halvempana pikkupakettina” . Pikkupaketti tulee suoraan postiluukusta kotiin.

Nouto myymälästä

Tällä hetkellä verkkokaupassa ei ole mahdollista valita ”nouto myymälästä” palvelua. Voit kuitenkin tulla hakemaan tuotteet suoraan myymälästä. Varmista kuitenkin että tuotetta on saatavilla ja myymälä on auki. Laita viestiä asiasta saana@samegoal.fi. Myymälä sijaitsee Tampereella ja osoite on Hallituskatu 17 LH 14.

Maksutavat

Tarjoamme maksamiseen Checkoutin monipuoliset maksutavat. Voit valita haluamasi maksupalveluntarjoajan kassasivulla. Myös osamaksu ja lasku on vaihtoehtoina.

https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

Yhteystiedot

SAME GOAL OY
Hallituskatu 17 LH 14
33200 Tampere

UUSILLE UUTISKIRJEEN TILAAJILLE

Uudet tuotteet tulevat aina ensimmäisenä ennakkomyyntiin uutiskirjeen tilaajille.
Näin saat haluamasi tuotteen varmemmin ennen kuin se myydään loppuun varastosta.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät varmasti tarjouksista ja kampanjoista!

Uudet tuotteet / tarjoukset / kampanjat

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.