Vaihto- & palautusoikeus

Ehtojen voimaantulopäivä 23.02.2023.

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, joka koskee myyntikuntoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Peruutusaika alkaa tilauksen vastaanottamisesta ja siihen sisältyy viikonloput ja pyhäpäivät.

Emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta alusvaatteille tai sukille. Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on laput kiinni ja jotka ovat alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautuksen tai vaihdon voi tehdä Postin kautta tai suoraan myymälään alla olevien ohjeiden mukaan.

Palautus

Lähetämme asiakkaalle aina tilauksen mukana palautusohjeet. Asiakkaan tulee tehdä palautus aina näiden ohjeiden mukaan. Palautusohjeiden toisella puolella on palautuslomake, joka tulee täyttää huolellisesti, jotta voimme käsitellä palaukset sujuvasti. Lomakkeeseen tulee täyttää asiakkaan tilausnumero, nimi ja palautettavien tuotteiden tiedot. Kokonaan tai osittain tyhjä palautuslomake pidentää palautuksen käsittelyaikaa tai voi estää meitä kokonaan tekemästä palautusta. Mikäli palautuslomake puuttuu tai se on hukkunut, asiakkaan tulee ottaa meihin yhteys sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@samegoal.fi.

Tuotteiden palauttamisesta joudumme valitettavasti veloittamaan tilauksen toimituskulua vastaavan palautuskulun (6,90 € tai 4,60 €). Jos tilauksen toimitus on ollut ilmainen, sen palautuksesta vähennetään palautuskulu 6,90 €. Emme myöskään voi palauttaa tilauksen alkuperäistä toimituskulua. Asiakkaalle palautettavasta summasta vähennetään siis sekä toimituskulu että palautuskulu. Mikäli asiakas peruu tilauksen kokonaan eli palauttaa kaikki tilauksen tuotteet, palautamme myös toimituskulun ja vähennämme palautettavasta summasta ainoastaan toimituskulua vastaavan palautuskulun.

Palautukseen liittyvä toimituskulu vähennetään myös silloin, jos paketti jätetään noutamatta Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista tai jos tilaus tai sen osa palautetaan meille ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus.

Reklamaatiotapauksissa asiakkaan tulee ottaa aina ensin yhteys meihin sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@samegoal.fi. Viestissä tulee kertoa tilanteesta, liittää siihen mahdollisuuksien mukaan kuva tai video ja mainita tilausnumero. Sovimme asiakkaan kanssa korvauksesta sekä reklamoitavan tuotteen palautuksesta aina tapauskohtaisesti. Korvaamme vialliset tuotteet aina joko lähettämällä asiakkaalle uuden, ehjän tuotteen tai vähintään sen arvoa vastaavan lahjakortin tai hyvittämällä koko myyntisumman asiakkaalle.

Jos asiakkaalle on tilauksessa toimitettu väärä tuote, asiakkaan tulee ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@samegoal.fi. Lähetämme asiakkaalle tietysti tällöin oikean tuotteen ja sovimme väärän tuotteen mahdollisesta palautuksesta tapauskohtaisesti.

Mikäli asiakkaan saama tuote on viallinen tai väärä, maksamme itse palautuksesta aiheutuneet toimituskulut.

Postin kautta tehtävässä palautuksessa asiakkaan tulee palauttaa tuote tai tuotteet alkuperäisessä postituspakkauksessaan tai muussa Postin hyväksymässä pakkauksessa. Emme hyväksy tuotteen palautusta, mikäli sitä ei ole pakattu kunnolla. On tärkeää muistaa pakata täytetty palautuslomake palautuksen mukaan. Posti toimittaa palautuksen meille muutaman arkipäivän kuluessa. Tämän jälkeen käsittelemme palautukset mahdollisimman pian, yleensä noin 3-5 arkipäivän kuluessa. Asiakkaan tulee säilyttää Postilta palautuksesta saatu kuitti siihen saakka, että olemme käsitelleet palautuksen. Mikäli kuittia ei ole ja palautus häviää toimituksen aikana, vastuu on palautuksen lähettäjällä.

Asiakas voi tehdä palautuksen myös myymälässämme osoitteessa Mäntyhaantie 6, 33800 Tampere myymälän aukioloaikojen puitteissa. Myymälämme on avoinna ma-to klo 10-15 ja pe 10-17. Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin ja poikkeuksiin. Niistä ilmoitamme aina etukäteen. Myymälässä tehtävässä palautuksessa asiakas tarvitsee mukaansa vain palautettavat tuotteet sekä tilausnumeron. Myymälässä tehdystä palautuksesta ei vähennetä palautuksen toimituskulua.

Asiakkaan palauttaessa tuotteen, johon liittyy kampanjatarjous (kuten osta 3 maksa 2), ja tarjouksen ehdot eivät enää täyty, tarjous raukeaa. Tämä huomioidaan palautettavassa summassa. Mikäli asiakas palauttaa tuotteen, johon on liittynyt kaupanpäällinen, asiakkaan tulee palauttaa myös kaupanpäälle saamansa tuote. Muutoin olemme oikeutettuja vähentämään myös sen arvon palautettavasta summasta.

Palautus tehdään sille maksutavalle, jolla tilaus on maksettu. Palautus näkyy asiakkaalle viimeistään parin pankkipäivän kuluessa. Epäselvissä tilanteissa asiakas voi olla meihin yhteydessä sähköpostitse.

Vaihto

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tuotteen esimerkiksi toiseen kokoon tai väriin, asiakkaan tulee palauttaa vaihdettavat tuotteet yllä mainittujen ohjeiden mukaisesti. Palautamme tuotteiden arvon sille maksutavalle, jolla tilaus on tehty. Uudet, korvaavat tuotteet tulee tilata normaalisti verkkokaupastamme.

Mikäli vaihdettava tuote on tilattu kampanjakoodilla tai muulla tarjoushinnalla, joka ei enää ole voimassa vaihtoa tehdessä, asiakas voi ottaa meihin yhteyttä. Voimme sopia tuotteiden vaihdosta tapauskohtaisesti niin, että asiakas voi yhä hyödyntää tarjouksen vaihdosta huolimatta.

Joudumme vähentämään palautettavasta summasta myös vaihtojen yhteydessä 6,90 € toimituskulun samaan tapaan, kuin palautuksissakin. Myös vaihdon voi tehdä myymälässä ja se onnistuu aina veloituksetta.

Huomioitavaa

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia vaihto- & palautusoikeuksiin sekä tilaus- & toimitusehtoihin. Asiakkaan velvollisuus on tutustua voimassa oleviin ehtoihin tilausta tehdessään.