Tarina

“Kun oot todella päättäväinen ja haluat tehdä jotain täydellä sydämellä, niin mä uskon, että kaikki on mahdollista.” – Matias Niemi, Same Goal Clothingin perustaja

Mistä kaikki alkoi?

Same Goal sai alkunsa halusta motivoida ja kannustaa ihmisiä omalla esimerkillä. Projektille tehtiin logo, jonka myötä syntyi repullinen t-paitoja! Elettiin aikaa, kun Same Goalin perustaja Matias Niemi valmistautui ensimmäisiin kehonrakennuskisoihinsa. Kun jotain tehdään, se tehdään täysillä: siksi kisoihin valmistautuminen ei jäänyt vain kuntosalin seinien sisälle, vaan hype laajeni myös kaduille, videoalustoille – ja niihin t-paitoihin.

Kun paidat alkoivat myymään niin hyvin, että yksi ostettiin jopa suoraan kaverin päältä, tajuttiin, että käsissä on nyt jotain ainutlaatuista. Niinpä ensimmäisen paitaerän tuotoilla tilattiin toinen ja kolmas.

Matka siitä repusta tähän hetkeen ja verkkokauppaan ei tietenkään mennyt kuin elokuvissa, mutta virheistä on aina otettu opiksi. Valikoima on laajentunut t-paidoista kokonaiseen mallistoon, elämäntapaan ja mentaliteettiin: siihen, että unelmat on tehty tavoiteltaviksi ja saavutettavaksi. Tarinan lopun jo varmasti tiedätkin: surffaathan täällä parhaillasi.

“Haluan luoda malliston, joka istuu niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Ja mikä tärkeintä, viedä samalla Same Goalin sanomaa ihmisille sen kautta. Muistakaa asettaa tavoitteita, vaikka ne kuulostaisi miten suurilta tahansa – mä tiedän, että ainoastaan tekemällä sä voit ne saavuttaa.” – Matias Niemi, Same Goal Clothingin perustaja

Mitä Same Goal Clothing on nykypäivänä?

Olemme brändi, yhteisö ja yritys, joka kehittää laadukkaita ja uniikkeja tuotteita asiakaslähtöisesti alkuperäistä ajatustamme unohtamatta. Kaikessa mitä teemme näkyvät neljä tärkeää arvoamme: confident, fit, focus sekä family. Missionamme on motivoida ja auttaa ihmisiä menemään kohti omia tavoitteita ja unelmia.

Suunnittelemme tuotteemme itse alusta loppuun saakka ja hiomme yksityiskohdat meidän näköisiksi. Jokaisen tuotteen takana on tarina: emme myy pelkästään kangasta, vaan ajatusta ja elämäntapaa. Panostamme laatuun, kehitämme tuotteita huolellisesti ja valmistamme tuotteemme sellaisiksi, että voimme seistä ylpeästi jokaisen niistä takana. Tuotteitamme et löydä mistään muualta kuin täältä verkkokaupastamme tai Tampereen myymälästämme.

Haluamme luoda uniikkia sporttisen streetmuodin vaatebrändiä, jonka  tuotteet päälläsi koet olosi itsevarmaksi ja mukavaksi, siellä missä liikutkin. Meille on tärkeää myös brändimme ympärille rakentuva yhteisö, Same Goal Family, johon kaikki asiakkaamme kuuluvat.

Vaikka olemme vielä alussa, meillä on selkeä visio siitä, minne haluamme Same Goal Clothingin viedä. Luomme parhaillamme Suomeen mallistoa, jollaista täällä ei vielä ole! Same Goalin visio on kasvaa Suomen laajuisesti tunnetuksi sekä Suomen yhteisöllisimmäksi vaatebrändiksi sporttisen streetmuodin keskuudessa!