Family

THE BOSS

Nimi on Matias ja olen Same Goal Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen tehnyt kaikkea maan ja taivaan väliltä. On oltu ihan maajussina raktorin ratissa ja illalla puku päällä portsarina. Pidän sitä rikkautena, että minulla on kokemusta monenlaisesta tekemisestä eri aloilta ja se on varmasti auttanut mua yrittäjänä, kun ei jää sormi suuhun vaikka mitä tulisi eteen.

SG:llä mun työtehtäviin kuuluu firman johtaminen. Ideointi ja sen eteenpäin vieminen. SG on mulle tosi tärkeä ja saan tehdä työtä mitä rakastan intohimosta.

Vapaa-aika mulla menee pitkälti urheilun parissa. Kilpailen aktiivisesti kehonrakennuksessa ja vähän olen herätellyt myös vanhoja harrastuksia metsästystä ja kalastusta, että saisin tasapainoa tähän aktiiviseen elämään.

Mä olen mielestäni tosi kunnianhimoinen ihminen ja tykkään asettaa tavoitteita. Mulla on tosi vahvat mielipiteet mutta osaan myös kuunnella ja joustaa tarvittaessa. Jos mokaan niin kannan siitä vastuun ja osaan pyytää myös anteeksi. Sellainen ihminen mä olen mielestäni.

Mulle tärkeintä elämässä on, että siitä nauttii ja siitä rakentaa itselleen mieluisan. Elämä on elämistä varten. Ei hukata siitä hetkeäkään!

VAATEALAN PROFESSORI

Moikka! Mä olen Maarit ja mun työhön kuuluu tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen, mikä käytännössä tarkoittaa tiimin vision saattamista ideasta aina valmiiksi tuotteeksi asti.

Mulla on vaatetusalan koulutus ja olen työskennellyt alalla pyöreästi 20 vuotta. Tästä voi ehkä jokainen päätellä, että kyllä, olen tiimin vanhin. Kokemusta on niin myynnistä, somistuksesta, kuin ostamisestakin. Olen luova työlleni omistautunut tyyppi, jolle uuden kehittäminen on intohimo.

Työlle tasapainoa haen ulkoilusta, ruuanlaitosta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien parissa. Rakastan matkailua; oli se sitten rentoa mökkireissailua kotisuomessa tai virkistäviä ranta- ja kaupunkilomia maailmalla. Niistä saan virtaa!

OPERATIIVINEN VALTIATAR

Mä oon Lila, SG:llä oon ollut töissä siitä asti, kun se on perustettu. 

Bestsellerillä oon ollu 10 vuotta erilaisissa tehtävissä miesten ja naisten vaatteiden parissa. Mm. myyjä, somistaja ja suurimman osan ajasta myymäläpäällikkönä.

SG:llä toimin operatiivisena johtajana, eli pidän kaiken kasassa. Olen hoitanut kaikkia työtehtäviä oikeastaan mitä firmassa on ollut ja sen kasvaessa olen saanut jaettua tehtäviä eri henkilöille.

Vapaa-ajalla teen kaikkea mitä huvittaa, en harrasta mitään tiettyä, mutta kokeilen vähän kaikkea. Enimmäkseen harrastan kuitenkin hyviä ravintoloita ja niissä syömässä käyntiä. 

Sanoja millä mua kuvaillaan on meemi, mutta kuvailisin itseäni sosiaalisena, ongelmanratkaisija idea pankkina ja siksi olenkin tällähetkellä juuri oikeassa työssäni.

Tärkeintä mulle elämässä on perhe, ystävät ja nautin arjen pienistä luksuksista.

 

URBAANI TAITEILIJA

Mä oon Jaakko. Toimin Same Goal:lla niin video- kuin valokuvaajana. Tämän lisäksi olen firman luottamusmies eli tehtäviini kuuluu muiden työntekiöiden kuuntelu sekä virkistyspäivien järjestäminen. Minulla on kuvauspalveluita tarjoava yritys @koivufilm, mutta olen sivutoiminen yrittäjä. Pääsääntöisesti työskentelen palomiehenä Pirkanmaan pelastuslaitoksella.

Vapaa-aikani vietän urheilun, perheen, ystävien ja yllätys yllätys kuvauksen parissa. Harrastuksiini kuului pitkään amerikkalainen jalkapallo mutta se on nyt vaihtunu alamäkipyöräilyyn. Kamera pysyy kädessä lähes kokoajan niin asiakastöitä kuin omia projekteja kuvaillessa.

Olen huono kehumaan itseäni, joten kysyin perheeltä ja tutuilta asiasta. Mun sanotaan olevan idearikas, empaattinen ja aina valmis auttamaan. Kiitos kehuista.

Mulle tärkeitä juttuja elämässä on perhe, ystävät ja niiden kanssa jaetut kokemukset. Haluan että mulla on paljon tarinoita kerrottavana, sitten kun mua haastatellaan maailman vanhimpana ihmisenä. Haluan myös että saan tehdä aina työkseni sitä mistä oikeasti tykkään, niin kuin tällä hetkellä. Minulle on myös tärkeää että pysyn terveenä sillä kipeenä ei maailman vanhimmaksi ihmiseksi eletä.