Arvot

Työskentelyämme Same Goal Clothingilla sekä kaikkia valintojamme ohjaa neljä meille tärkeää arvoa: confident, focus, fit & family.

Confident

Arvo ”confident” merkitsee meille sitä, että kannustetaan sua menemään rohkeasti kohti omia tavoitteita sekä luodaan sulle itsevarma olo trendikkäissä vaatteissamme. Meidän mielestä itsevarmuus on sitä, että sä voit pukeutua just sun oman tyylin mukaisesti!

”Confident” näkyy arjessamme siinä, että luotamme itsevarmasti omaan tekemiseen, teemme rohkeita ja nopeitakin päätöksiä sekä uskallamme iloita omista ja muiden onnistumisista myös julkisesti. Rohkeus ei oo meidän mielestä sitä ettei pelkää vaan sitä, että tekee silti. Tämä kaikki rakentaa Same Goal Clothingista sporttisen streetmuodin edelläkävijää.

Meille itsevarmuus on rohkeutta, luottoa omaan tekemiseen sekä muiden saavutuksista motivoitumista ja inspiroitumista!

Fit

Arvo ”fit” tarkoittaa meille urheilullisuutta ja terveellisiä elämäntapoja. Unelmien tavoittelu vaatii kovaa kuntoa ja taistelutahtoa.

Same Goal Clothingin vaatteet on suunniteltu korostamaan urheilullista kehoa ja mahdollistamaan sen, että urheilun parissa tehty työ saa myös näkyä.

Family

Arvo ”family” on meille yhteisön rakentamista sporttisen streetmuodin ympärille. Sekä me täällä, että sä siellä oot osa #samegoalfamily a. Oot meille arvokas ja siksi halutaan viestiä läpinäkyvästi meidän toiminnasta ja ottaa sut mukaan päätöksentekoon.

”Family” tietysti viittaa myös meidän tiimin sujuvaan yhteistyöhön ja kepeään ilmapiiriin officella. Puhalletaan yhteen hiileen ja mennään kohti yhteisiä tavoitteita. Kun tuut käymään myymälässä, voit tavata Same Goal Clothingin jengiä ja kurkata kulisseihin – hyvällä tuurilla saatat jopa nähdä vilauksen tulevista uutuuksista.

Meille perhe on yhteisöllisyyttä, luottamusta, läpinäkyvää tekemistä ja sitä, että koko #samegoalfamily otetaan mukaan rakentamaan suomen yhteisöllisintä sporttisen streetmuodin vaatebrändiä.