Yhteistyö

Vaikuttajat

Same Goal Clothing kerää ympärilleen ihmisiä, joilla on selkeä visio omasta tekemisestään ja siitä mitä me voisimme yhdessä olla. Same Goal on yritys, joka haluaa motivoida ihmisiä kulkemaan rohkeasti kohti omia tavoitteitaan ja unelmiaan. Etsimmekin vaikuttajien tiimiimme  henkilöitä, jotka ymmärtävät brändimme sanoman, seisovat tuotteidemme takana ja ovat valmiita menestymään yhdessä!

Me tahdomme, että asiakkaamme tuntevat olonsa itsevarmoiksi ja tyylikkäiksi pukiessaan päälleen Same Goalia. Haluamme, että tuotteemme motivoivat kantajaansa menemään kohti omia tavoitteita sekä unelmia. Tuotteissamme meille on tärkeää vaatteiden hyvä istuvuus, korkea laatu sekä mukavuuden ja tyylikkyyden yhdistäminen. Näistä emme tingi!

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä neuvottelemme sopimukset aina tapauskohtaisesti. Vaikuttajana odotamme sinulta näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa tai jotakin muuta, joka tuo brändillemme merkittävää lisäarvoa.

Kuulostaako siltä, että voisit olla osa tiimiämme? Lähetä meille viestiä asiakaspalvelu@samegoal.fi ja kerro itsestäsi. Me kerromme mielellämme myös meistä sekä yhteistyön eri vaihtoehdoista lisää! Mikäli yhteistyö vaikuttaa potentiaaliselta, kutsumme sinut mielellämme meille kylään, niin keitellään kahvit ja jutellaan tarkemmin.

Same Goal Clothing
Same Goal Clothing

#samegoalfamily

Me nostamme mielellämme esiin Same Goal Familyläisten tarinoita ja julkaisuja, joten muistathan tägätä @same_goal_clothing ja käyttää häshtägejä #samegoalclothing ja #samegoalfamily.

Syy sille, että haluamme jakaa teidän  tarinoita, piilee myös syissä koko Same Goalin perustamiselle. Meidän missio on nimittäin alusta asti ollut motivoida, kannustaa ja auttaa ihmisiä menemään kohti omia tavoitteita ja unelmia! Me haluamme myös inspiroida jengiä pukeutumaan  ja se onnistuu teidän avullanne.

Kaikki tähän asti jaetut tarinat löytyy Instagramista (@same_goal_clothing) meidän kohokohdista. Voit kurkata ne sieltä ja jakaa Instagramissa vaikkapa sun päivän outfitin tai  kelan häshtägeillä #samegoalclothing ja #samegoalfamily.

Voi olla, että just sun tarina saattaa inspiroida jotakuta pukeutumaan rohkeammin, voittamaan pelkonsa, uskomaan itseensä tai tavoittelemaan unelmiaan!  Jaa sun tarina ja tägää meidät!