Tarina

“Kun oot todella päättäväinen ja haluat tehdä jotain täydellä sydämellä, niin mä uskon, että kaikki on mahdollista.” – Matias Niemi, Founder

What’s Your Goal?

Same Goal sai alkunsa halusta motivoida ja kannustaa ihmisiä omalla esimerkillä. Projektille tehtiin logo, jonka myötä syntyi repullinen t-paitoja! Elettiin aikaa, kun Same Goalin perustaja Matias Niemi valmistautui ensimmäisiin kehonrakennuskisoihinsa. Kun jotain tehdään, se tehdään täysillä: siksi kisoihin valmistautuminen ei jäänyt vain kuntosalin seinien sisälle, vaan hype laajeni myös kaduille, videoalustoille – ja niihin t-paitoihin.

Kun paidat alkoivat myymään niin hyvin, että yksi ostettiin jopa suoraan kaverin päältä, tajuttiin, että käsissä on nyt jotain ainutlaatuista. Niinpä ensimmäisen paitaerän tuotoilla tilattiin toinen ja kolmas…

Matka siitä repusta tähän hetkeen ja verkkokauppaan ei tietenkään aina mennyt kuin elokuvissa, mutta virheistä on aina otettu opiksi. Valikoima on laajentunut t-paidoista kokonaiseen mallistoon, elämäntapaan ja mentaliteettiin: siihen, että unelmat on tehty tavoiteltaviksi ja saavutettavaksi. Tarinan lopun jo varmasti tiedätkin: surffaathan täällä parhaillasi.

#samegoalfamily

Tänä päivänä Same Goal on kasvanut innostavaksi, motivoivaksi ja rohkeaksi yhteisöksi. Olemme se rohkeasti tähtiin kurkottava yhteisö, joka vetää sinut mukanaan huipulle – hymy suupielessä ja pilke silmäkulmassa.

Elämäntapamme ja arvomme kiteytyvät neljään sanaan:

Confident
Ole itsevarmasti oma itsesi ja uskalla tehdä täysillä juuri sitä, mitä itse haluat.

Fit
Unelmien tavoittelu vaatii kovaa kuntoa. Same Goal vaatteet korostavat urheilullista vartaloa ja varmistavat, että kova työ myös näkyy.

Trendy
Kun jotain tehdään, tehdään se tyylillä. Urbaanin sporttiset Same Goal vaatteet pysyvät vauhdissasi urheillessasi ja siitä suoraan kaduille ja klubeille – tyylistä tinkimättä.

Focused
Anna muodin motivoida. Nosta katseesi tiukasti kohti tavoitteitasi ja nouse sinnikkäästi ylös, vaikka välillä kaatuisitkin.

Mitä Same Goal Clothing on nykypäivänä?

Olemme brändi, yhteisö ja yritys, jonka tuotteita et löydä mistään muualta. Kaikessa mitä teemme, näkyvät yllä mainitut neljä arvoa – aina.

Suunnittelemme tuotteet itse alusta loppuun saakka ja hiomme yksityiskohdat meidän näköisiksi. Jokaisen tuotteen takana on tarina: emme myy pelkästään kangasta, vaan ajatusta ja elämäntapaa. Panostamme laatuun, kehitämme tuotteita huolellisesti ja valmistamme tuotteemme sellaisiksi, että voimme seisoa ylpeästi jokaisen tuotteemme takana.

Vaikka olemme vielä alussa, meillä on selkeä visio siitä, minne haluamme Same Goal Clothingin viedä. Luomme parhaillamme Suomeen mallistoa, jollaista täällä ei vielä ole!

“Haluan luoda malliston, joka istuu niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Ja mikä tärkeintä, viedä samalla Same Goalin sanomaa ihmisille sen kautta. Muistakaa asettaa tavoitteita, vaikka ne kuulostaisi miten suurilta tahansa – mä tiedän, että ainoastaan tekemällä sä voit ne saavuttaa.” – Matias Niemi, Founder

SEURAAVA DROP UUTISKIRJEEN TILAAJILLE!

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uudet tuotteet tulevat aina ensimmäisenä ennakkomyyntiin uutiskirjeen tilaajille.
Näin saat haluamasi tuotteet varmemmin, ennen kuin ne myydään loppuun.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.