Tarina

“Kun oot todella päättäväinen ja haluat tehdä jotain täydellä sydämellä, niin mä uskon, että kaikki on mahdollista.” – Matias Niemi, Founder

What’s Your Goal?

Same Goal sai alkunsa halusta motivoida ja kannustaa ihmisiä omalla esimerkillä. Projektille tehtiin logo, jonka myötä syntyi repullinen t-paitoja! Elettiin aikaa, kun Same Goalin perustaja Matias Niemi valmistautui ensimmäisiin kehonrakennuskisoihinsa. Kun jotain tehdään, se tehdään täysillä: siksi kisoihin valmistautuminen ei jäänyt vain kuntosalin seinien sisälle, vaan hype laajeni myös kaduille, videoalustoille – ja niihin t-paitoihin.

Kun paidat alkoivat myymään niin hyvin, että yksi ostettiin jopa suoraan kaverin päältä, tajuttiin, että käsissä on nyt jotain ainutlaatuista. Niinpä ensimmäisen paitaerän tuotoilla tilattiin toinen ja kolmas…

Matka siitä repusta tähän hetkeen ja verkkokauppaan ei tietenkään aina mennyt kuin elokuvissa, mutta virheistä on aina otettu opiksi. Valikoima on laajentunut t-paidoista kokonaiseen mallistoon, elämäntapaan ja mentaliteettiin: siihen, että unelmat on tehty tavoiteltaviksi ja saavutettavaksi. Tarinan lopun jo varmasti tiedätkin: surffaathan täällä parhaillasi.

Mitä Same Goal Clothing on nykypäivänä?

Olemme brändi, yhteisö ja yritys, jonka tuotteita et löydä mistään muualta. Kaikessa mitä teemme, näkyvät yllä mainitut neljä arvoa – aina.

Suunnittelemme tuotteet itse alusta loppuun saakka ja hiomme yksityiskohdat meidän näköisiksi. Jokaisen tuotteen takana on tarina: emme myy pelkästään kangasta, vaan ajatusta ja elämäntapaa. Panostamme laatuun, kehitämme tuotteita huolellisesti ja valmistamme tuotteemme sellaisiksi, että voimme seisoa ylpeästi jokaisen tuotteemme takana. Missiomme on motivoida ja auttaa ihmisiä menemään kohti omia tavoitteita ja unelmia.

Haluamme luoda vaatemerkkiä & yhteisöä, jota käyttämällä koet olosi itsevarmaksi ja mukavaksi, siellä missä liikutkin. Same Goalin vaatteissa koet, elät ja tunnet!

Vaikka olemme vielä alussa, meillä on selkeä visio siitä, minne haluamme Same Goal Clothingin viedä. Luomme parhaillamme Suomeen mallistoa, jollaista täällä ei vielä ole! Same Goalin visio on kasvaa Suomen yhteisöllisimmäksi ja suurimmaksi vaatebrändiksi sporttisen streetmuodin keskuudessa!

“Haluan luoda malliston, joka istuu niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Ja mikä tärkeintä, viedä samalla Same Goalin sanomaa ihmisille sen kautta. Muistakaa asettaa tavoitteita, vaikka ne kuulostaisi miten suurilta tahansa – mä tiedän, että ainoastaan tekemällä sä voit ne saavuttaa.” – Matias Niemi, Founder

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uudet tuotteet tulevat aina ensimmäisenä ennakkomyyntiin uutiskirjeen tilaajille.
Näin saat haluamasi tuotteet varmemmin, ennen kuin ne myydään loppuun.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.