Yhteistyö

Professional

Same Goal kerää ympärilleen ihmisiä, joilla on selkeä visio omasta tekemisestään ja siitä mitä Same Goal on. Olemme yritys, joka haluaa motivoida ihmisiä kulkemaan rohkeasti kohti omia tavoitteitaan ja unelmiaan. Etsimmekin tiimiimme henkilöitä, jotka ymmärtävät brändimme sanoman, seisovat tuotteidemme takana ja ovat valmiita kasvattamaan yhdessä Same Goalista menestystä!

Kiinnostaisiko sinua tulla osaksi Same Goalia ja lähteä mukaan meidän Professional-toimintaan?

Same Goal Clothing kasvaa mieletöntä vauhtia ja tässä vauhdissa on ollut myssystä pitelemistä! Tarkoituksemme on kasvattaa toimintaamme jatkuvasti ja etsimmekin brändillemme sen vuoksi lisää uusia Same Goalin kasvoja.

Me tahdomme, että asiakkaamme tuntevat olonsa itsevarmoiksi ja tyylikkäiksi pukiessaan päälleen Same Goalia. Haluamme, että tuotteemme motivoivat kantajaansa menemään kohti omia tavoitteitaan sekä visiotaan. Tuotteissamme hyvä istuvuus sekä laadukkuus ovat meille ehdottoman tärkeitä. Näistä emme tingi!

Professional-tasolla neuvottelemme sopimukset aina henkilökohtaisesti yhteistyökumppanimme kanssa. Tällä tasolla edellytämme isoa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa tai jotakin muuta brändillemme lisäarvoa tuottavaa.

Innostuitko yhteistyöstä ja haluaisit kuulla lisää? Lähetä mailia osoitteeseen matilda@samegoal.fi ja kerro itsestäsi! Toivomme kuitenkin, että seuraajamääräsi sosiaalisen median kanavissa ovat molempia osapuolia hyödyttävät, jotta yhteistyö on kannattavaa. 🙂

Mikäli näemme yhteistyön kannattavana, kutsumme sinut mielellämme toimistollemme. Keitellään kahvit ja jutellaan asiasta lisää!

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uudet tuotteet tulevat aina ensimmäisenä ennakkomyyntiin uutiskirjeen tilaajille.
Näin saat haluamasi tuotteet varmemmin, ennen kuin ne myydään loppuun.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.