Yhteistyö

K-18!! Jos haet mukaan yhteistyöhön sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Same Goal kerää ympärilleen ihmisiä, joilla on selkeä visio omasta tekemisestään ja siitä mitä Same Goal on. Se on yritys joka haluaa motivoida ihmisiä menemään kohti omia tavoitteitaan.

Olet sitten urheilija, sisällöntuottaja (YouTube, blogi, Instagram jne.) tai Same Goalin innokas seuraaja niin kaikkien hakemukset ovat tervetulleita.

Yhteistyön sisältö:

  • 5-11% provisio kaikesta tuottamastasi myynnistä
  • Henkilökohtainen alennuskoodi tuotteisiin
  • Laadukkaat tuotteet mitä markkinoida
  • Tiimipäiviä, messuja sekä palkintoja parhaille myyjille
  • Omistautunut tiiminvetäjä, joka on tukenasi
  • Laadukkaat mainosmateriaalit käyttöön
  • Yksityiskohtaisia tilastoraportteja, joista näet paljonko tienaat

Sinulla on nyt mahdollisuus ansaita myynnistäsi rahaa. Mitä paremmin saat myyntiä, sitä korkeammalle tasolle nouset niin provision kuin henkilökohtaisen alennuskoodin suhteen.

Meillä on pelkästään tähän omistautunut tiiminvetäjä, joka on tukenasi suljetussa Facebook-ryhmässä. Järjestämme tiimipäiviä halukkaille sekä rekryämme porukkaa tuleville messuille. Seuraamme myyntejä ja sen perusteella palkitsemme vielä erikseen parhaita myyjiä kannustaaksemme heitä.

Meille on erittäin tärkeää että vuorovaikutus toimii tiimiläisten kanssa. Haluamme tiimiin henkilöitä, jotka ymmärtävät brändin sanoman ja arvot.

TasoTilauksia / kuukausiProvisioHenk.koht alennus
Pronssi1-35%10%
Hopea4-58%15%
KultaYli 611%20%

Lisäksi on professional-taso minne on mahdollista päästä nousemaan kun kultataso ei enää riitä. Professional-tasolla neuvotellaan kaikki uudestaan ja se on taso mitä tulee kaikkien tavoitella. Kaikkien tasonousut lähtevät samalta viivalta eli pronssitasolta.

Hae kumppanuusohjelmaamme klikkaamalla alapuolella olevaa linkkiä. Kohtaan ”promokoodi” kirjoita SAMEGOAL. Odota rauhassa kun käsittelemme hakemuksesi. Jos tulet valituksi saat lisäohjeet sähköpostitse.

Kysymyksiä yhteistyöhön liittyen? Lähetä mailia osoitteeseen: susanna@samegoal.fi

LIITY TÄSTÄ