Miehet

Näytetään kaikki 34 tulosta

Miesten vaatteet treeniin ja vapaa-aikaa

Laadukkaat miesten vaatteet vapaa-aikaan ja urheiluun, viimeisteltynä parhaalla istuvuudella sekä korkealaatuisilla materiaaleilla – näistä aineksista syntyvät Same Goal Clothingin miesten vaatteet.

Aluksi idea omaan vaatemallistoon lähti siitä, ettei treenatulle kropalle tuntunut löytyvän kunnolla istuvia ja oikean mallisia vaatteita. Niinpä niitä piti alkaa suunnitella ja valmistaa itse. Intohimon ja päättäväisyyden avustamana lopulta syntyikin vaatebrändi, jonka tarkoitus on valmistaa laadukkaita treenivaatteita ja vapaa-ajan vaatteita sekä samalla motivoida muodin kautta ihmisiä saavuttamaan omat tavoitteensa. Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan? #samegoalfamily

Valikoimastamme löydät laadukkaat miesten vaatteet äijäluolassa vietettyyn vapaa-aikaan sekä armottomaan salitreeniin. Sporttiset, mutta auttamattoman istuvat ja tyylikkäät vaatteet rakentavat lähtemättömän ensivaikutelman. 

Meille tärkeää on vaatteiden laatu: vaatteen tulee kestää vuosia käytössä, ilman pesussa kulahtamista tai värien haalistumista. Paras miesten vaate on aina malliltaan istuva, kestävä ja ajaton eli vaate, jossa pystyy mutkattomasti viihtymään aina päivästä ja vuodesta toiseen. 

Miesten treenivaatteet

Mallistostamme löydät laadukkaat ja kestävät treenivaatteet, kuten treenipaidat ja treenihousut. Same Goal treenivaatteet sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä.

Miesten vapaa-ajan vaatteet

Mallistostamme löydät kaikki tyylikkään miehen vaatekaapin kulmakivet, kuten istuvat t-paidat, rennot hupparit ja mukavat mutta tyylikkäät housut. Same Goal vapaa-ajan vaatteet valmistetaan pehmeistä, mutta kestävistä materiaaleista. Viimeistellyt leikkaukset ja mallit varmistavat kuitenkin saumattoman istuvuuden jokaiselle kropalle.