Miehet

Näytetään kaikki 29 tulosta

Miesten vaatteet

Laadukkaat miesten vaatteet vapaa-aikaan ja urheiluun, viimeisteltynä parhaalla istuvuudella sekä korkealaatuisilla materiaaleilla – näistä aineksista syntyvät kotimaisen lifestyle brändin Same Goal Clothingin miesten vaatteet. Aluksi idea omaan vaatemallistoon lähti siitä, ettei treenatulle kropalle tuntunut löytyvän kunnolla istuvia ja oikean mallisia vaatteita. Niinpä niitä piti alkaa suunnitella ja valmistaa itse. Intohimon ja päättäväisyyden avustamana lopulta syntyikin vaatebrändi, jonka tarkoitus on valmistaa laadukkaita naisten ja miesten vaatteita sekä samalla motivoida muodin kautta ihmisiä saavuttamaan omat tavoitteensa. Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan? #samegoalfamily

Laatua ja tyyliä

Laadukkaat miesten vaatteet äijäluolassa vietettyyn vapaa-aikaan sekä armottomaan salitreeniin löydät kotimaisen Same Goalin valikoimasta. Sporttiset, mutta auttamattoman istuvat ja tyylikkäät vaatteet rakentavat lähtemättömän ensivaikutelman, yrititpä sitten tehdä vaikutusta mielitiettyysi, pomoosi tai vaikkapa anoppiisi. Oman näköisen asukokonaisuuden voi rakentaa yhdistelemällä haluamasi hupparin, collegehousut tai t-paidan yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Paras miesten vaate onkin aina malliltaan istuva, kestävä ja ajaton eli vaate, jossa pystyy mutkattomasti viihtymään aina päivästä ja vuodesta toiseen. 

Miesten t-paita

Miesten t-paita on yksi jokaisen miehen vaatekaapin tärkeimpiä kulmakiviä. T-paidan voi yhdistää loputtomiin asuvalintoihin ja talvella se lämmittää mukavasti alimpana vaatekerroksena. Kesällä miesten t-paidat pääsevät kuitenkin paraatipaikalle joka päiväiseen käyttöön, jonka vuoksi niiden laatuun kannattaakin erityisesti panostaa. Hyvä t-paita kun kestää vuosia käytössä, ilman pesussa kulahtamista tai värien haalistumista. 

Miesten hupparit

Miesten huppari on aina varma valinta, joka tekee mistä tahansa asusta hetkessä rennon ja helpon. Huppari onkin yllättävän monipuolinen vaate, sillä sen voi yhdistää niin farkkujen, collegehousujen kuin myös esimerkiksi tyylikkäiden chinojen kanssa. Rento miesten huppari onkin must-have vaatekappale, joka toimii kesällä takkina ja talvena lämmikkeenä poikien saunailtaan mennessä. Se ei olekaan enää pelkkä urheiluvaate, vaan tärkeä osa jokaisen miehen vaatekaappia. 

Miesten collegehousut

Miesten collegehousut valmistetaan pehmeistä, mutta kestävistä materiaaleista. Viimeistelty leikkaus ja malli varmistaa kuitenkin saumattoman istuvuuden jokaiselle kropalle. Miesten collegehousut sopivat myös niin salille, poikien peli-iltaan kuin myös rentoon kotisohvalla löhöilyyn. Moni tyylitaituri käyttää collareita sujuvasti myös työpaikalla, sillä tänä päivänä myytävät collegehousumallit voidaan hyvin yhdistää myös astetta tyylikkäämpiin muihin vaatekappaleisiin. Monille collegehousut ovatkin yksi vaatekaapin kulmakivistä, jossa viihdytään arjen jokaisena päivänä.