Naiset

Näytetään kaikki 26 tulosta

Naisten vaatteet

Parhaat naisten vaatteet löydät suomalainen lifestylebrändi Same Goal Clothingin laajasta valikoimasta. Vaatteemme rakentuvat istuvista malleista ja korkealaatuisista materiaaleista, jotka sopivat niin urheiluun kuin myös rentoon vapaa-aikaan. Sporttisia urbaanin katumuodin aineksia yhdistelevät vaatteet viimeistellään mielenkiintoisilla yksityiskohdilla, jotka tekevät vaatekappaleista samalla uniikkeja kokonaisuuksia.

Tekniset ja hengittävät materiaalit soveltuvat kovaankin käyttöön, eikä toistuva peseminen tai muu kulutus tule näkymään niissä vielä vuosienkaan päästä. Tarkasti suunnitellut naisten vaatteet eivät rajoita urheilua edes ääriasennoissa, vaan mukautuvat kantajansa vartaloon ja jokaiseen liikkeeseen. Etsitpä sitten rentoja vaatteita jokapäiväiseen arkeen tai kovaan treeniin, Same Goal verkkokaupasta löydät aina etsimäsi. Anna muodin motivoida sinua saavuttamaan tavoitteesi #samegoalfamily 

Tilaa vaatteesi kotimaisesta verkkokaupasta

Kun haluat tilata vaatteet netistä, joissa on mukava viettää niin rentoa tyttöjen iltaa, kuin myös vetää täydestä sydämestä treeniä salilla, Same Goalin vaatteet ratkaisevat kaikki ongelmasi. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu niin naisten leggingsit, trikoot, t-paidat, topit kuin myös hupparit, joissa viihdyt vaikka joka ikinen päivä. Tilaa nyt naisten vaatteet netistä, helposti kotiinkuljetuksella ja nopealla toimitusajalla!

Naisten trikoot

Parhaat naisten trikoot halaavat kroppaa juuri oikeista kohdista ja tarjoavat samalla sekä tukea että oikeanlaista joustoa. Menettämättä kuitenkaan muotoaan useasti toistuvissakaan pesuissa. Suosikki trikoot ovat myös valmistettu läpinäkymättömästä kankaasta, joissa voi hyvillä mielin kyykätä salilla. Istuvuus ja kankaan materiaali ovatkin usein niitä ykköskriteerejä trikoohousujen valinnassa, sillä liian monet treenihousut eivät täytä vähäisimpiäkään kriteerejä. Imartelevimmat naisten housut ovat myös tarpeeksi korkeavyötäröiset, jotta ne korostavat vartaloa. Lisäksi valittavanasi on myös peppua korostavat treenitrikoot, joiden pepun rypytys tuo kauniisti esiin muotoja. Jos siis sinulla on yhä etsinnässä täydelliset leggingsit, trikoot tai rypytetyt treenihousut, kokeile nyt suuren suosion saavuttaneita Same Goalin malleja. Lupaamme, ettet tule pettymään!

Naisten treenitoppi

Tukeva ja napakka, mutta samalla pehmeä naisten treenitoppi on erittäin monikäyttöinen vaatekappale. Se kun sopii käytettäväksi yksinään niin arjessa kuin myös salilla sekä muiden vaatekappaleiden alla, tuomassa tyylikästä kerroksellisuutta. Talven kylmyydessä paidan alle puettu toppi tarjoaa myös hyvää lisälämmikettä ylävartaloon. Naisten treenitopit tuleekin olla istuvuudeltaan huippuluokkaa, jotta ne pystyvät tarjoamaan tarpeeksi tukea ja liikkuvuutta treenaukseen. Myös topin hengittävyys on erittäin tärkeää, jotta paitaa pystyy käyttämään aina treenistä toiseen. Paras toppimalli imarteleekin naisellista vartaloa juuri oikeista kohdista ja tarjoaa sekä tukea että joustavuutta juuri oikeassa suhteessa. 

Naisten huppari

Naisten huppari on aina varma valinta, olitpa sitten menossa salille, kaupungille tai vaikkapa lähdössä pitkälle lennolle. Huppari kun tekee mistä tahansa asusta hetkessä rennon, samalla kun se toimii kesällä ja keväällä myös takin sijasta. Huppari onkin yllättävän monipuolinen vaate, sillä sen voi yhdistää helposti niin farkkujen, legginssien kuin myös tyylikkäämpien kangashousujen kanssa. Rento, mutta hyvännäköinen naisten huppari onkin yksi must-have vaatekappaleista, joita tulisi löytyä useampi jokaisen vaatekaapista. Huppari kun ei ole pelkkä treenivaate, vaan tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia arjen vaatevalintoihin.