Naiset

Näytetään kaikki 39 tulosta

Naisten vaatteet treeniin ja vapaa-aikaan

Parhaat naisten vaatteet löydät suomalaisen lifestylebrändi Same Goal Clothingin laajasta valikoimasta. Vaatteemme rakentuvat istuvista malleista ja korkealaatuisista materiaaleista, jotka sopivat niin urheiluun kuin myös rentoon vapaa-aikaan. Sporttisia urbaanin katumuodin aineksia yhdistelevät vaatteet viimeistellään mielenkiintoisilla yksityiskohdilla, jotka tekevät vaatekappaleista samalla uniikkeja kokonaisuuksia.

Etsitpä sitten rentoja vaatteita jokapäiväiseen arkeen tai kovaan treeniin, Same Goal verkkokaupasta löydät aina etsimäsi. Anna muodin motivoida sinua saavuttamaan tavoitteesi #samegoalfamily 

Naisten treenivaatteet

Same Goal naisten treenivaatteet ovat valmistettu teknisistä ja hengittävistä materiaaleista, jotka soveltuvat kovaankin käyttöön, eikä toistuva peseminen tai muu kulutus tule näkymään niissä vielä vuosienkaan päästä. Tarkasti suunnitellut naisten vaatteet eivät rajoita urheilua edes ääriasennoissa, vaan mukautuvat kantajansa vartaloon ja jokaiseen liikkeeseen. Treenihousumme ovat varmasti #squatproof!

Naisten vapaa-ajan vaatteet

Same Goal naisten vaatteissa on mukava viettää niin rentoa tyttöjen iltaa, kuin myös vetää täydestä sydämestä treeniä salilla. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu niin naisten leggingsit, trikoot, t-paidat, topit kuin myös hupparit, joissa viihdyt vaikka joka ikinen päivä.

Tilaa nyt naisten vaatteet netistä, helposti kotiinkuljetuksella ja nopealla toimitusajalla – tai poikkea showroomissamme!